Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

O ΕΣΒΗ 1914 συμμετέχει στην κεντρική εκδήλωση για την επέτειο της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Β. Ηπείρου


Πρόσκληση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, σας προσκαλεί να παραστείτε στην πανηγυρική Δοξολογία που τελεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύτση, πλατεία Καρύτση Αθήνα, την Κυριακή 14ην Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ. επί τη 102η επετείω της ανακηρύξεως της Ανεξαρτησίας της ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.
Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου.
Η παρουσία σας μάς τιμά ιδιαίτερα.
Με τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών

Μήνυμα ΕΣΒΗ 1914:
Ο Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914 θα είναι παρών στην κεντρική εκδήλωση για την επέτειο της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Βορείου Ηπείρου και θα συμμετάσχει με δική του παρατεταγμένη ομάδα σε ένδειξη τιμής στους Ήρωες του Βορειοηπειρωτικού Αγώνα.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παραταχθούν μαζί μας στην προσυγκέντρωση που θα γίνει μισή ώρα πριν τέλεση της Δοξολογίας, (10:30 π.μ.) στην πλατεία Κολοκοτρώνη, στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, μπροστά από την παλαιά Βουλή, επί της Σταδίου, ώστε να προσέλθουμε στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καρύτση, λίγο πριν την έναρξη της τελετής. Στη συνέχεια, μετά την τέλεση της Δοξολογίας, θα συμμετάσχουμε παρατεταγμένα στην πορεία στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου