Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Χαιρετισμός ΕΣΒΗ 1914 στη συγκέντρωση ενάντια στον εποικισμό και την ισλαμοποίηση της Ελλάδας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης


Χαιρετισμό στη συγκέντρωση ενάντια στον εποικισμό και την ισλαμοποίηση της Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2017 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης απέστειλε ο Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Ιερός Λόχος 2012 και η Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου.

Ο χαιρετισμός είχε ως εξής: 

Αγαπητοί συναγωνιστές, σας στέλνουμε τα συγχαρητήρια μας για την σημερινή σας συγκέντρωση κατά του εποικισμού και της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας!

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι οι πρώτοι χρονολογικά λαθροεισβολείς στην Ελλάδα ήταν οι δυνάστες μας οι αλβανοί, οι οποίοι ακολούθησαν όσους από εμάς ήρθαν στην μητέρα Ελλάδα μετά την πτώση του κομουνιστικού καθεστώτος, παρουσιαζόμενοι και αυτοί ως Βορειοηπειρώτες, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος της ελλαδικής κοινωνίας να μας ταυτίσει παντελώς άδικα και ανιστόριτα με την φυλή αυτών που μας καταπιέζουν επί έναν αιώνα. 

Τις ημέρες αυτές που βιώνουμε την εισβολή εξ ανατολών αλλά και εκ νότου πληροφορούμαστε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει μηνιαίο επίδομα 400 ευρώ σε κάθε οικογένεια μεταναστών. 

Αυτή η κίνηση θα είναι διπλά προκλητική εναντίον των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, όταν αναλογιζόμαστε ότι οι Έλληνες κυβερνόντες κατήργησαν για τους ηλικιωμένους μας το επίδομα του ΟΓΑ το οποίο δεν ξεπερνούσε τα 300 ευρώ. 

Με αυτό το επίδομα οι ηλικωμένοι Βορειοηπειρώτες και τις οικογένειες τους βοηθούσαν οικονομικά αλλά και μπορούσαν να ζήσουνε με αξιοπρέπεια στις πατρογονικές τους εστίες. Συνεπώς μπορούμε να μιλάμε για εθνοκτονία εν εξελίξει. 
Για τους Έλληνες ηλικιωμένους λοιπόν είναι πολλά τα λεφτά, αλλά για τους λαθρομετανάστες λεφτά όχι απλώς υπάρχουν αλλά και περισσεύουν! 

Αδέρφια κρατήστε γερά στη Βόρεια Ελλάδα. 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 

Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου