Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ! Αλβανοί θρασύδειλοι ξυλοκόπησαν άγρια τον Ιερέα Χρήστο Παππά στους Άγιους Σαράντα

Για άλλη μία φορά αποδείχτηκε ότι το θράσος και η ανηθικότητα των αλβανών δεν έχει όρια. Είναι δε τόσο "γενναίοι" και τόσο "παλικάρια" που δείχνουν την... πυγμή τους σε ηλικιωμένους και μάλιστα ιερωμένους!
Το απόγευμα της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου ο πατήρ Χρήστος Παππάς, ιερέας της πόλης των Αγ. Σαράντα δέχτηκε άνανδρη επίθεση στην οικία του από δύο "άνδρες". Οι δράστες ακινητοποίησαν τον άτυχο ιερέα, την ώρα που έμπαινε σπίτι του, δένοντας του τα χέρια με την απειλή όπλου και στην συνέχεια άρχισαν να τον γρονθοκοπούν και να τον κλοτσούν, απειλώντας τον  με την κάννη του όπλου κολλημένη στο κεφάλι του. Θέλοντας να συνεχίσουν τα βασανιστήρια πάνω στον άτυχο 77χρονο ιερέα, τον μετέφεραν στην τουαλέτα και άδειασαν πάνω του όλα τα απορρυπαντικά. Ίσως ο πατήρ Χρήστος να γλίτωσε από τα χειρότερα, αφού οι θρασύδειλοι και άθλιοι τραμπούκοι τράπηκαν τελικά σε φυγή από θόρυβο που ακούστηκε από τους γείτονες...
Χαρακτηριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι οι δράστες αν και ρωτούσαν τον πρεσβύτερο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους των Αγίων Σαράντα που έχει  χρήματα, δεν έψαξαν καθόλου στο σπίτι, αλλά το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να τον βασανίσουν.

Το γεγονός ότι ο πατήρ Χρήστος Παππάς είναι ο πατέρας του προέδρου της Ομόνοιας Λεωνίδα Παππά, αλλά και ο ιερέας που έψαλλε το τρισάγιο στη μνήμη των Ηρώων του Βορειοηπειρωτικού Αγώνα του 1914 στις επετειακές εκδηλώσεις για την Αυτονομία στην Κρανιά τόσο τον Φεβρουάριο του 2014 όσο και τον Μάιο του 2015, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η επιλογή στο πρόσωπο του να γίνει αυτή η τόσο άνανδρη επίθεση μόνο τυχαία δεν ήταν.
Και αυτό μάλιστα λίγες μέρες μετά την κατεδάφιση του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες της Χιμάρας, δίνοντας συνέχεια στα χτυπήματα κατά της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού!

Οι αλβανοί δυνάστες μας στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα για το τι επιφυλάσσουν σε όσους Βορειοηπειρώτες μένουν στις πατρογονικές τους εστίες, τιμούν την ιστορία και αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους.

ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΛΙΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ! 

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 6 Μ.Μ. 
ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 
ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
1 σχόλιο:

  1. Σας ενημερώνουμε για την ανάρτηση μας:
    Ρεπορτάζ βίντεο και φωτογραφίες, από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αλβανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή